Over Mirella – wie is zij van Help ‘n Handje?

Die foto daar, dat ben ik, Mirella van Pol. En ik heb twee hobby’s: reizen en schoonmaken. Aangezien er nog nooit een kiekje van mij is gemaakt tijdens het schoonmaken, maar wel tijdens het reizen, dan maar een reisfoto voor de website, al ga ik het daar nu niet over hebben. Des te meer over hobby nummer 2, schoonmaken.

Als klein meisje al vond ik het heerlijk om mijn eigen kamer op te ruimen. Als ik na het soppen een stapje terug deed om het eindresultaat te bekijken, gaf mij dat een heerlijk gevoel.

Dat blije gevoel, dat genieten van iets dat schoon en opgeruimd is, daar doe ik het voor. Net zoals ik vroeger, blij werd van een opgeruimd kamertje, zo wil ik andere laten genieten van een gezellig opgeruimd huis.

Help ‘n Handje is meer dan alleen opruimen en schoonmaken. Ik wil van een huis een thuis maken. Een lach op het gezicht van de bewoners toveren als zij ‘s avonds de deur van hun huis opendoen en zien dat alles weer schoon is. En dat de boel weer fris en fruitig is achtergelaten. Dan hoeven ze zich over opruimen en schoonmaken geen zorgen meer te maken en kunnen zij zich richten op de leukere dingen in het leven.

Bovendien, wist je dat een schoon en opgeruimd huis ook doorwerkt op je gemoedstoestand? Laten we eerlijk wezen, hoe fijn is het als je huis aan kant is als straks een groep vrienden komt eten? Je hoeft je alleen druk te maken over een lekkere maaltijd, een goed glas wijn en gezellig samen zijn. En dat kopje thee smaakt toch echt lekkerder als je dat opdrinkt terwijl je rondkijkt in een fris, opgeruimde kamer.

Lijkt jou dit ook iets? Bestel dan hier een Help ‘n Handje bon of neem contact op als je hulp nodig hebt bij de grotere opruimklussen.